Interieur, design, kunst, techniek en ervaring. 5 woorden, 1 adres : I-COR

16 onafhankelijke vakmannen, ieder sterk in zijn vak, bundelen hun krachten samen en creëren 1 geheel. Een showroom, tot de puntjes afgewerkt en met oog voor detail.
Bent u aan het bouwen of verbouwen of wenst u uw living of badkamer op te frissen ? Zoekt u een plaats om samen met uw interieurarchitect uw materialen of kleuren te bepalen ? Of mist u nog 1 vakman om uw droomhuis te verwezenlijken ?

Welkom in I-COR !!! Op De Munt in Roeselare.

Vakmanschap is het kernwoord van ons concept. Een droomwoning of van een huis een thuis maken is maar mogelijk met de juiste vakman op de juiste plaats. Onder het motto “schoenmaker blijf bij je leest” brengen we deze samen onder 1 dak, in 1 geheel.
Dit maakt voor u de ruimte om te kiezen met wie of met wat u wenst samen te werken. Maar ook het totaalconcept is mogelijk. Met topmaterialen en top afwerking streven we naar de perfectie, gecombineerd met de nieuwste technieken. 

Onze partners

Onze partners

Alle segmenten komen aan bod … Haarden, vloeren, gordijnen, verlichting, keukens, plafonds, sanitair, meubilair, buitenafwerking, enz. En dit op een toplocatie in het centrum van Roeselare, met parking onder het gebouw. Dicht bij horeca en winkels om uw dag gezellig af te ronden. I-COR is van woensdag tot zaterdag open en vrij toegankelijk.
Kom zeker langs om te “genieten” en het vakmanschap te “voelen” in een supergezellig kader met een brandende haard en een lekkere koffie. Wenst u een afspraak of een persoonlijk contact met 1 partner ? Alles is mogelijk, mailen kan op welkom@i-cor.be 

AF-Fotografie_AF29587.jpg