16 stielmannen, 1 passie: alles voor uw woning

De bijzondere belevingsruimte van een al even bijzondere creatieve kruisbestuiving: dat is de Interior Concept Store (I-COR) in Roeselare. 16 onafhankelijke professionals, elk een krak in hun vak, bundelden hun passie, hun inventiviteit en hun visie in dit unieke concept voor binnen en buiten. Voor iedereen die willen bouwen, verbouwen of hun interieur of tuin een update geven, is dit de nieuwe place to be.

I-COR, een staalkaart van vakmanschaP

I-COR is veel meer dan een toonzaal. Het is 450 m² inspiratie en zintuiglijke ervaring tegelijk. I-COR is in Vlaanderen de eerste in zijn soort. Het is het uitstalraam van 16 ondernemende en vooruitstrevende vaklui die met hun ideeën rond design, comfort, duurzaamheid, kwaliteit, kunst en technologie iedere bezoeker willen prikkelen en inspireren. 
In een tot in de puntjes afgewerkte belevingsruimte, die gebaseerd is op een dagdagelijkse woonomgeving, bundelen ze het beste van hun kennis en kunde: van domotica, verwarming, houten schrijnwerk, sanitair, verf, slaapcomfort en meubilair voor keuken en badkamer, over verlichtingsarmaturen, vloeren, bouwglas, haarden, gordijnen, spanplafonds, design tafels en stoelen, kunst en keramiek, tot zwembaden, tuinmeubelen en tuinarchitectuur.
U wordt er persoonlijk onthaald, ontdekt een wereld van mogelijkheden en ervaart in de praktijk hoe elk van de partners van I-COR uw interieur en exterieur mooier en beter kan maken. 

Vlot bereikbaar, makkelijk parkeren

Bent u aan het bouwen of verbouwen of wil u uw living, badkamer of tuin opfrissen? Zoekt u een plaats om samen met uw architect of interieurvormgever materialen of kleuren te bepalen? Of mist u nog vaklui om uw woondromen te realiseren? 
Eén adres: de Interior Concept Store op De Munt 22 (hoek Henri Horriestraat), in het vlot bereikbare centrum van Roeselare. Er is een parking onder het gebouw.

AF-Fotografie_AF29587.jpg

U kan ook een afspraak maken

I-COR is open van woensdag tot en met zaterdag, telkens van 13.30 u. tot 18 u. Zowel groot publiek als professionelen zijn van harte welkom. 
Wil u één of enkele van de vakmensen persoonlijk ontmoeten? Maak dan een afspraak per e-mail op hallo@i-cor.be of telefonisch op 051 80 84 57.
Een preview? Kijk op de website www.i-COR.be. 

AF-Fotografie_AF17350.jpg

Uw event in I-COR?

Wenst u deze unieke locatie te gebruiken voor uw event? Onze conceptstore biedt u een state-of-the-art kader. Neem vrijblijvend contact met Diederiek Degryse via diederiek@i-cor.be of op 0474 97 45 97.